اولویت های پژوهشی
عناوین پژوهشی مرتبط با پرستاری که از بیشترین اولویت برخوردار شده اند.
ردیف
|
عنوان
|
امتیاز
|
1
|
ارزیابی تطابق برنامه های آموزش پرستاری با نیازهای جامعه
|
85
|
2
|
ارائه راهکارهای علمی در جهت کاهش خطاهای دارویی
|
82
|
3
|
ارزیابی و ارتقای کیفیت ارائه مراقبت های پرستاری در بخش های مختلف
|
81
|
4
|
ارزیابی وضعیت تعامل و مشارکت اعضای مختلف تیم پزشکی
|
79
|
5
|
توسعه جایگاه اخلاق حرفه ای در ارائه خدمات پرستاری
|
78
|
6
|
توسعه پژوهش محور عملکرد های مبتنی بر شواهد پرستاری در بیماران
|
78
|
7
|
استفاده از فناوری در ارتقاء سلامت
|
77
|
8
|
راهکارهای افزایش انگیزش و رضایت شغلی پرسنل پرستاری
|
74
|
9
|
مراقبتهای سلامتی سالمندان: کیفیت زندگی در دوران سالمندی، یائسگی،
|
72
|
10
|
توسعه مراقبتهای پرستاری جامعه محور-خانواده محور-گروه محور در کنترل مشکلات مختلف سلامت
|
71
|
عناوین پژوهشی مرتبط با بیماریهای واگیردار که از بیشترین اولویت برخوردار شده اند.
ردیف
|
عنوان
|
امتیاز
|
1
|
بررسی نحوه مصرف آنتی بیوتیکها در سطح شهرستان
|
88
|
2
|
ارتقاء روش های بیماریابی سل
|
84
|
3
|
بررسی الگوی افزایش ابتلا به ایدز در جمعیت های پرخطر
|
81
|
عناوین پژوهشی مرتبط با فوریتهای پزشکی که از بیشترین اولویت برخوردار شده اند.
ردیف
|
عنوان
|
امتیاز
|
1
|
بررسی علل شایع رضایتمندی/ نارضایتی مددجویان از اورژانس 115
|
75
|
2
|
بررسی عملکرد اورژانس پیش بیمارستانی در مواقع بحران بخصوص تصادفات جاده ای
|
72
|
3
|
بررسی آمادگی های مورد نیاز در حوادث طبیعی
|
70
|
4
|
بررسی زمان پاسخگویی به موارد اورژانس از لحظه تماس تا خاتمه ماموریت
|
68
|
5
|
بررسی تاثیر آموزش همگانی در کاهش وقوع انواع اورژانس ها
|
67
|
6
|
بررسی سلامت شغلی، جسمی، روحی و روانی کارکنان اورژانس
|
64
|
7
|
بررسی آمادگی های مورد نیاز در حوادث انسان ساخت
|
63
|
8
|
بررسی آمادگی های مورد نیاز در حوادث بیوتروریستی
|
61
|
عناوین پژوهشی مرتبط با تغذیه که از بیشترین اولویت برخوردار شده اند.
ردیف
|
عنوان
|
امتیاز
|
1
|
تغذیه مناسب با توجه به فرهنگ بومی شهرستان
|
85
|
2
|
تغذیه سالم و بهداشتی و ارائه الگوی مناسب در سطح خانوار و مدارس
|
81
|
3
|
وضعیت سلامت و تکامل کودکان، نوجوانان و جوانان
|
75
|
4
|
چاقی در مدارس
|
65
|
|