برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/09/19 - 10:00
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZDrd

نشست پویش ملی تغذیه سالم با محوریت نان و سلامت در دانشکده علوم پزشکی شهرستان میاندوآب برگزار شد

با هدف افزایش آگاهی عمومی و ترویج سبک زندگی سالم، انجام شد

نشست پویش ملی تغذیه سالم با محوریت نان و سلامت در دانشکده علوم پزشکی شهرستان میاندوآب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب، به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی اجرای مؤثر پویش ملی «تغذیه سالم»، کمیته درون‌بخشی این پویش امروز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ با محوریت «نان و سلامت» با حضور دکتر شهرام احمدی جانشین ریاست و معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب و جمعی از ناظرین مراقب سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مرکز بهداشت در دفتر معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب تشکیل شد.

دکتر احمدی بر اهمیت و لزوم مصرف نان کامل در سبد غذایی خانواده‌ها تأکید و افزود؛ مصرف نان کامل در پیشگیری و کنترل چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی تأثیر قابل توجهی دارد. فیبر موجود در سبوس، علاوه بر کاهش یبوست، باعث افزایش احساس سیری، کاهش جذب چربی، تقویت ایمنی بدن و رشد مناسب جسمی و ذهنی کودکان می‌شود. نان کامل همچنین منبع غنی منیزیم است که برای عملکرد عضلات، تقویت استخوان‌ها و سیستم عصبی اهمیت دارد.

سپس خانم فروغی، کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت با ارائه‌ای مبسوط، آگاه‌سازی عمومی، معرفی جامع نان کامل (سبوس‌دار) و تبیین فواید متعدد آن برای سلامت خانواده ها مطالبی بیان و اهداف کلیدی این پویش را تشریح کردند.

این نشست با بحث و تبادل نظر حاضران به پایان رسید و مقرر شد با تشکیل کارگروه‌ تخصصی، اقدامات عملیاتی برای عرضه نان کامل بصورت صنعتی در سطح شهرستان دنبال گردد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار برگزیده,گالری عکس
  • کد خبر : 23236
کلمات کلیدی
روح الله  نبی زاده
خبرنگار

روح الله نبی زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب