عملکرد گروه سلامت محیط و کار در هفته اول اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان

دانشکده علوم پزشکی میاندوآب بر مدار خدمت
عملکرد گروه سلامت محیط و کار درهفته اول اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی میاندوآب، بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح تشدید بازرسی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، کارگاه های قنادی، فروشگاه های بزرگ مواد غذایی و کنترل کیفیت مواد غذایی با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل (Tpm, لومینه متر، دماسنج ) و جمع آوری مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و مشکوک به میزان بیش از یک تن و ضبط و کشف رنگ های شیمیایی غیر مجاز و مصنوعی از کارگاههای شیرینی پزی در اولین هفته اجرای برنامه طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ایفاء نقش نمودند.







نظر دهید